top of page
Kiitos pelistä!

Pelinjohto:

Ulla K & Anna N

Sähköposti:

disneylarp (at) gmail.com

 

Yhdistys:

Epel Larp ry (FB)

 

Facebook:

Pelaajaryhmä (yksityinen)

 

* * *

Uutisia

 

12.3.2017 - Winter Prom pelattu!

 

12.2.2017 - Profiilit lähetetty ja lyhytkuvaukset päivitetty!

 

21.11.2016 - Uusien pelaajien valinnat tehty.

9.10.2016 - Uusien pelaajien ilmoittautuminen avattu.

18.8.2016 - VA 2.0:n sivut julkaistu ja jatkavien pelaajien ilmoittautuminen avattu.

7.10.2016 Winter Promin suunnittelua, PJ Anna & Ulla

Pelipäivämäärät:

10.-12.3.2017

Pelipaikka:

Julkujärven leirikeskus, Ylöjärvi

VA 2.0 Winter Prom on Vasta-Auringon Ahjo -pelisarjan toinen osa. Se sijoittuu nimensä mukaisesti VA:n seniorien talvitanssien viikonloppuun. Luvassa on teinidraamaa tuttuun tapaan pukuloistolla höystettynä. Pelissä tulee olemaan 35 hahmoa, joista valtaosa on vanhojen pelaajien jatkohahmoja.

Onko tämä tosiaankin viimeinen kerta, kun päästään valmistelemaan talvitansseja? Viimeinen kerta kun on mahdollisuus saada suukko mistelinoksan alla? Viimeiset hehkuviinit yhdessä? Enää puoli vuotta jäljellä valmistumiseen, keidenköhän kanssa tulee pidettyä yhteyttä sen jälkeen… Talvi on laskeutunut Regensburgiin, kylmät viimat puhaltavat kaduilla ja ihmiset tekevät kiireellä jouluostoksiaan. Joulumusiikkia tuntuu kuulevan kaikkialla ja ainaisia piparkakkujakin tursuaa joka kaupan hyllyillä. Vasta-auringon Ahjossa se tarkoittaa, että on aika laittautua parhaimpiinsa ja ottaa kaikki tästä viikonlopusta irti. Se varmasti onnistuu, sillä harvoin on VA:n senioreiden kesken vallinut näin hyvä yhteishenki. Tonight’s gonna be a good night!

* * *

 

Vasta-Auringon Ahjo on liveroolipelisarja, jonka samanniminen ensimmäinen osa pelattiin keväällä 2016. ​VA-pelit sijoittuvat pelinjohdon luomaan moderniin Balladian keisarikuntaan, ja ne seuraavat keisarillisen high schoolin 12D-luokan oppilaiden elämää heidän viimeisenä kouluvuotenaan.

Pelisarjan genre on high school AU, jossa eri Disney-elokuvien hahmot ja maailmat on lyöty yhteen ja muovattu modernin maailman muottiin taiteellisin vapauksin ja pilke silmäkulmassa. Teinidraaman lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden tuttuihin hahmoihin eläytymiseen, niiden kehittämiseen ja näyttävään proppaamiseen. Teemoihin hiipii myös politiikkaa ja kevyttä valtapeliä, mutta yleisilmapiiri pysyy huumorin- ja draamantäyteisenä.

bottom of page